POUK PREKO SPLETA

Glasbena šola na daljavo

Tudi preko interneta se da….

Ker glasbena šola Muzikaviva že leta uvaja novosti, smo se odločili, da bomo pričeli tudi s poukom preko spleta. Pouk ne poteka preko skyp-a, saj smo ugotovili, da obstajajo tudi veliko boljše aplikacije za tovrstno delo. Ponujamo pouk preko spleta z interaktivno učilnico, več kamerami, literaturo, ki je učencem vidna na zaslonu.

Trudimo se, da smo vedno v koraku s časom.

Kako pouk poteka

Pouk lahko poteka preko spleta vsak teden, lahko se vidimo preko spleta, kadar ima učenec pri snovi in vaji težave ali pa pouk preselimo na splet v primeru bolezni ali težje mobilnosti učenca.

Kaj potrebujete za pouk preko spleta

Za pouk potrebujete le računalnik s povezavo na splet in spletno kamero. Za vse ostalo poskrbimo mi.

Preko maila prejmete povezavo v spletno učilnico in vso literaturo, ki jo bomo potrebovali za kvaliteten pouk.

Preko spleta potekajo poučevanja naslednjih inštrumentov: kitara, električna kitara, bobni, klaviature, petje, prečna flavta.

Na spletni pouk se lahko prijavite zelo enostavno.

Na muzikaviva@gmail.com napišete svojo željo po tovrstnem pouku, lahko pa ans tudi pokličete na 041 683 856, kjer vam lahko še dodatno razložimo potek tovrstnega pouka.

Mnenja strank

Mnenja tistih, ki so naš pouk preko spleta že preizkusili in ga redno uporabljajo, so zelo dobra. Napredek pri učencih je zelo dober, ure so lahko zabavne, učenci pravijo, da minejo kot blisk.

”Virtualna ura kitare je čudovito potekala. Jan je prav tako navdušen nad poučevanjem. Zdaj ima nalogo , da pridno vadi. Kaže, da bo ponovno kitara za nekaj časa aktualna.”

Tatjana, Janova mama

Veseli smo tako pozitivnih komentarjev 🙂

Kako se prijavim na spletno uro pouka

Najlažje preko e pošte muzikaviva@gmail.com ali info@muzikaviva.si

Lahko pa nas tudi pokličete na 041 683 856 in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Title of Image