Glasbeni tabor Muzikaviva

GLASBENI TABOR MuZiKaViVa
Bavšica 9.-14.8.2020

Kje

Bavšica (pri Bovcu)

Od ponedeljka zjutraj do petka popoldan bivamo v planinskem učnem središču Bavšici pri Bovcu. Kljub temu, da bivamo v Triglavskem narodnem parku, imamo na voljo vso komoditeto: urejeni wc-ji, tuši, sodobna kuhinja, tri vadnice za bende, ogromno prostora okoli hiše pa daje taboru še poseben čar. Prav tako, kot tudi večeri ob tabornem ognju.

Kdaj

9.-14. avgust 2020

Zaradi ukrepov glede Corona virusa, bo letos prihod na tabor in odhod domov v lastni režiji, se bo pa zato tabor podaljšal za en dan. Torej začenjamo v nedeljo, 09. avgusta okoli 15.00 ure in končujemo v petek 14. avgusta z popoldanskim koncertom.

Kaj počnemo

Kaj počnemo

Najmlajši uživajo v glasbi in ustvarjanju, starejši pa igrajo v glasbenih skupinah. Kar nekaj jih bo tudi v letošnjem letu nadaljevalo tam, kjer so na lanskoletnem band campu končali.

V sredo popoldan bodo že prva poskusna snemanja, v četrtek zjutraj bomo povadili malenkosti in v četrtek popoldan posneli še “za res”. V petek zjutraj pa še kaj popravimo in kaj nasnamemo.

Vmes pa ne bo manjkalo športnih aktivnosti, pohodov, iger z vodo, petja ob ognju, peke pic in sklepanja novih prijateljstev.

Ker smo malo “posebni” s seboj peljemo samo 35 otrok, saj si želimo tabor, kjer se vsi poznamo in se tako lahko stkejo prave prijateljske vezi.

Za koga je tabor primeren

Za osnovnošolce

Za otroke od 1. do 9. razreda osnovne šole, ki jih veseli igranje na inštrumente ali petje.

Ob prijavi vas bomo povprašali o glasbenem predznanju otroka. Zaželjeno je znanje igranja katerega koli inštrumenta (tudi klarinet, violina, flavta, saksofon… se lahko odlično vklopijo v glasbeno skupino).

Otroci bodo že predhodno razvrščeni v glasbene skupine, naprednejši bodo dobili tudi glasbeno literaturo in izbor skladb, ki se jih bodo lahko naučili že doma. To je tudi dober razlog za vajo med počitnicami.

Za najmlajše (1.-3. razred osnovne šole) bo potekal program glasbenih iger in prilagojenega igranja v glasbeni skupini. Veliko se bo pelo in igralo, predvsem pa se bomo imeli fino 🙂

Več informacij in prijava

Prijava in več informacij

Cena tabora je 270 €. V ceno tabora je zajeto vse: prevoz z avtobusom, 24 urno varstvo, zavarovanje, celoten program, studijsko obdelan demo posnetek, odlična hrana (nihče ni lačen)…

Seveda pa še nepozabna doživetja, novi prijatelji, spanje pod zvezdami (kdor želi), nepozabni večeri ob tabornem ognju….

Svojega otroka lahko prijavite tukaj PRIJAVA

Prijave bomo tudi potrdili preko elektronske pošte. V kolikor imate še kakšno vprašanje, lahko pokličete našo Urško, ki je idejni vodja tabora, na 041 683 856 ali pišete na info@muzikaviva.si.

PRIJAVA

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds